onsdag 20 oktober 2010

Snabba puckar!

Hon var på Solvalla med jobbet när budgivningen äntligen tog en ny vändning och kom upp i en bra nivå igen. Hon kastade sig i en taxi och åkte in till supermäklaren för att skriva kontrakt med killen som Hennes lägenhet valde till slut.

Drama igen...

Usch! Budgivningsdrama är aldrig kul. Folk som velar när det gäller bostäder gillar jag inte!! Folk som lagt fina bud hoppade av, vill pruta och sen är på igen. Usch stackars Hon som så klart vill ha mycket vinst för att sen skämma bort mig när Hon och Han flyttar hit.

söndag 17 oktober 2010

Visning av lägenheten

Många intresserade av lägenheten vilket bådar gott. Ytterligare två lägenheter i samma trappuppgång visades samma dag och det bådar gott. Det går snabbt i stan, antagligen behövs inte lika många visningar för lägenheten att hitta ny ägare som det behövdes för mig att hitta rätt.

fredag 8 oktober 2010

Fotografering...

Lägenheten på Kungsholms Strand fotograferas och blir riktigt fin.


































Prylarna där kommer passa väldigt bra här hos mig. Jag längtar tills Han och Hon kommer hit!

tisdag 5 oktober 2010

Dom är här!!

Han och Hon är här! De mäter och donar, klämmer och kittlar mig. Gamla ägaren är kvar och husbesiktningsmannen hjälper dom gå igenom mina behov. De antecknar och verkar bry sig ordentligt. Jag längtar tills dom kommer hit på heltid. Är trött på att bli negligerad och misskött! Äntligen någon med både kärlek och kontroll på vad ett hus som jag behöver och vill ha!

lördag 2 oktober 2010

Styling på Kungsholmen...

Ju finare lägenheten på Kungsholmen blir, desto mer pengar får de till mig! Jag har stor tillförlit till att Hon lyckas lika bra med stylingen som när de sålde Hans lägenhet på Odenplan. Samma vassa mäklare har de den här gången så det bådar riktigt gott!